Werkwijze

Benieuwd hoe we het aanpakken? We leggen je graag uit hoe we voor jou de winnende marketing strategie maken.

Discover

De eerste stap is jouw merk ontdekken. Wat maakt jouw bedrijf uniek en wat willen jullie met die unieke kwaliteiten bereiken? Ook gaan we in op je doelgroep. Wat maakt iemand interessant voor jouw bedrijf? Door middel van verschillende strategische sessies komen we stapsgewijs tot de kern van jouw merkinhoud die de basis vormt van de nieuwe strategie.

Determine

Keuzes maken. Met de informatie over het merk en doelgroepen kunnen we de focus van jullie strategie bepalen. We beslissen waar de belangrijkste prioriteiten liggen en waar we extra aandacht aan geven met de tools die binnen ons handbereik liggen.

Do

Genoeg denkwerk… nu gaan we doorpakken! Gewoon doen. Door continu te monitoren wat de resultaten van de activiteiten zijn kunnen we bepalen of we op koers liggen voor het behalen van de doelstellingen, en waar nodig bijsturen.

Benieuwd hoe we deze werkwijze toepassen binnen jouw bedrijf? Laten we elkaar daar dan snel eens over spreken! We komen graag bij je langs om kennis te maken, maar bij ons kantoor in Leeuwarden staat ook altijd de deur open.