Strategisch advies

Een sterke strategie is de basis van succes voor ieder bedrijf. Focus houden en recht op je doel afgaan. Wij denken graag met je mee over hoe je jouw marketing strategie nog beter in het werk kan stellen om bij te dragen aan het behalen van die doelstellingen. Met de Discover, Determine, Do methode brengen we dit stapsgewijs in kaart en gaan we vlammen met de uitvoering.

De Discover, Determine, Do methode

We gaan stapsgewijs aan de slag om je nieuwe strategie op te stellen. De eerste stap is Discover, wie zijn jullie als bedrijf en wat zijn jullie waarden? In de determine stap kijken we naar buiten, wie zijn de mensen die je wilt bereiken en waar zijn ze te vinden? Dan is het tijd om te doen in de Do stap. We bepalen de tools, het ritme en gaan vlammen met content en digital marketing!

Advies op maat

We adviseren op een manier die past bij jouw bedrijf. Tijd om een nieuwe strategie op te stellen en daarna de uitvoering oppakken met je eigen team? Dan gaan we niet alleen aan de slag met de strategie, maar ook jullie interne aanpak voor de toekomst. Liever toch iemand die doorlopend aangehaakt blijft om de koers stabiel te houden? Dan doen we dat toch? Zo laten we de strategie werken voor jou, in plaats van andersom.

Handvaten voor je sales team

Met de realisatie van een nieuwe strategie gaan we ook aan de slag met het opbouwen van een toolkit voor jouw sales team. Handige en waardevolle tools die zij kunnen gebruiken bij het verkopen zoals e-books, whitepapers, video’s, brochures en meer dat van waarde is voor jouw doelgroep. Meer weten over content die je kunt inzetten in je toolkit?

Lees meer over content management

Aan de slag met strategisch advies door WICK? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.