Content marketing

Je kent de waarde van content marketing en je ziet dat het je bedrijf verder kan brengen. Wij brengen met veel passie deze plannen tot uitvoering zodat jij je kunt bezig houden met de dingen die je écht leuk vind.

Content die je salesteam versterkt

Met content marketing zorgen we voor tools die jouw sales team kan inzetten om deals te sluiten. Een e-book die aansluit op de vraag van een potentiële klant, een video die het gebruiksgemak illustreert of een mooie brochure die op een rijtje zet welke mogelijkheden er zijn. Alles om de behoeften van jouw doelgroep te beantwoorden.

De waarde van content marketing

Ben je wel écht een chef als je geen kookboek hebt? Tegenwoordig heeft iedere chef een mooi kookboek, foto’s die zijn om op te eten en video’s waar je met ze mee kunt koken via social media of op hun website. En zorgt dit er nu voor dat je het liefst al dat eten zelf gaat maken, of sta je te popelen om eens te eten bij een restaurant waar het eten door de meester is bereid?

Dit is wat we doen met content voor jouw bedrijf. Jij bent de chef, de expert in jouw vakgebied. We gaan de wereld laten zien wat voor kennis en vaardigheden jullie in huis hebben die ze nergens anders kunnen vinden. Met deze aanpak bieden we relevante content die ervoor zorgt dat jouw doelgroep jou weet te vinden wanneer ze zelf tegen een vraagstuk aanlopen.

Inzetten van de juiste tools

Met onze kennis en vaardigheden weten wij precies op welke knoppen we moeten drukken om de content marketing in jullie bedrijf optimaal in te richten en efficiënt te laten werken. Door doelstellingen meetbaar te maken kunnen we continu optimalisaties doorvoeren. Zo vergroot de efficiëntie van je team en kun jij je tijd optimaal besteden aan je leads.

En online marketing dan?

Dat zijn we zeker niet vergeten. Online marketing is een belangrijk onderdeel dat samenhangt met content marketing. Je kunt enorm mooie content schrijven, maar je moet rekening houden met online marketing aspecten zoals SEO. Ook kun je advertenties gebruiken om je content extra onder de aandacht te brengen.

Lees meer over online marketing