Diensten

Onze passie is het neerzetten van een strategie die uitvoerbaar is. Plannen die passen bij jullie bedrijf en zorgen dat ze ook écht uitgevoerd worden. Lees meer over marketing strategie en content management door WICK en laten we samen vlammen!

Marketing strategie

Tijd voor een frisse blik op je marketing strategie? We kunnen niet wachten om die frisse blik voor jou te zijn! Door te kijken naar jouw behoefte en die van je doelgroep komen we tot een ijzersterke strategie die helemaal past bij jouw bedrijf. Door de strategie toe te passen in de praktijk genereren we kwalitatieve leads waar je sales team écht iets mee kan.

Lees meer

Content management

Wil jij vlammen met content? Wij zorgen dat er altijd content klaarstaat die jouw doelgroep aanspreekt. Bij het ontwikkelen en plannen van content brengen je website, social media, e-mail en al je andere kanalen samen zodat ze één verhaal vertellen in tekst én beeld. Zo kun jij focussen op het werk dat je écht leuk vind, en wij op het werk dat wij écht leuk vinden.

Lees meer

De inbound marketing filosofie

Onze diensten zijn gebaseerd op de inbound marketing filosofie. Dit betekend dat we de traditionele ‘verstorende’ marketing achter ons laten en de doelgroep benaderen met informatie die echt relevant is. De mogelijkheden van inbound marketing zijn eindeloos en bieden veel creatieve vrijheid om jouw verhaal met de wereld te delen.