Diensten

Onze passie is het neerzetten van een strategie die uitvoerbaar is. Plannen die passen bij jullie bedrijf en zorgen dat ze ook écht uitgevoerd worden. Lees meer over strategisch advies, content management en digital marketing door WICK om erachter te komen hoe we dit voor jou kunnen doen.

Marketing strategie

Tijd voor een frisse blik op je marketing strategie? Wij kunnen niet wachten om die frisse blik voor jou te zijn! We kijken naar jouw behoefte en die van je doelgroep om tot een ijzersterke strategie te komen die speciaal ontwikkeld is voor jouw bedrijf. Hiermee genereren we kwalitatieve leads waar je sales team écht iets mee kan.

Lees meer

Content marketing management

Je strategie staat, je gaat vlammen met content. Het in goede banen leiden hiervan, zorgen dat alles staat waar het moet staan op het juiste moment, dat nemen wij voor je uit handen. Wij leiden de content marketing projecten zodat jij je kunt focussen op het werk dat je écht leuk vind. En wij op het werk dat wij écht leuk vinden.

Lees meer

Digital marketing

Je content extra zichtbaar maken, dat wil je natuurlijk. Dat doen we door in te zetten op SEO, digital advertising in Google of op social media. Natuurlijk houden we nauwlettend bij wat de prestaties van de verschillende activiteiten zijn. Benieuwd naar digital marketing door WICK?

Lees meer

De inbound marketing filosofie

Onze diensten zijn gebaseerd op de inbound marketing filosofie. Dit betekend dat we de traditionele ‘verstorende’ marketing achter ons laten en de doelgroep benaderen met informatie die echt relevant is. De mogelijkheden van inbound marketing zijn eindeloos en bieden veel creatieve vrijheid om jouw verhaal naar buiten te brengen. Benieuwd?