Creatief projectmanagment

Hoe fijn zou het zijn als je je alleen nog maar hoeft te richten op de dingen die je écht leuk vindt? Of het nu gaat om een grootse marketingcampagne, het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl of het organiseren van een bedrijfsevent: WICK regelt het voor je. Zo doen we allemaal waar we goed in zijn!

Creatief projectmanagement vraagt om iemand die organisatorisch sterk is en ook nog eens creatief meedenkt in alle delen van het project. Door op onze eigen wijze een invulling te geven aan jouw creatieve project weten we altijd de juiste snaar te raken. Dit doen we door eerst kennis te maken met jouw bedrijf en de doelen van het project. Samen komen we tot een creatief plan om jouw project uit te voeren. Je kunt bij ons terecht voor uiteenlopende creatieve projecten op het gebied van marketingcampagnes, branding en events.

Creatief projectmanagement door WICK is...

  • Enthousiast

  • Doordacht

  • Doelgericht

Het hele pakket

Afhankelijk van het project zijn verschillende specialisaties nodig. Bijvoorbeeld een grafisch ontwerper, fotograaf of een copywriter. Met onze eigen expertise en ondersteuning van een rijk netwerk hebben we altijd de juiste mensen om ons heen om jouw project tot een succes te maken. WICK blijft altijd jouw vaste aanspreekpunt. Zo weet je altijd bij wie je je vragen kunt stellen. Wij ontzorgen jou en verzekeren je van een succesvol eindresultaat!

Altijd inzicht in jouw project

Met onze handige planningstool heb je altijd inzicht in de verschillende onderdelen van het project. Hierin worden de belangrijke documenten verzameld, kun jij je feedback en opmerkingen kwijt en hebben we een overzicht van de deadlines. 

Klaar voor jouw volgende creatieve project?

Wij ook! We zijn benieuwd naar je verhaal, doelen en uitdagingen. Kom je snel langs?

Plan een call