Social media marketing

Veel bedrijven zien tegenwoordig de waarde van social media marketing. Maar hoe pak je dat nu effectief aan? Social media marketing bestaat uit veel verschillende onderdelen zoals het schrijven van posts, verzorgen van beeldmateriaal en het bijhouden van reacties. Niet iets wat je er zomaar even bij doet. Hulp nodig? WICK staat voor jou klaar!

Om het maximale uit je social media te halen moet je dus eigenlijk alles zijn. Ontwerper, copywriter, fotograaf, strateeg en social advertising-expert in één. En dan natuurlijk nog tijd overhouden voor je échte baan! Door social media uit te besteden, haal je deze disciplines in huis en krijg jij de rust om te focussen op wat je echt leuk vindt. 

Social media marketing door WICK is...

  • Handig content planning systeem

  • Altijd verse content

  • Helder inzicht in je social media prestaties

Altijd inzicht in je social media planning

Als we met jouw social media marketing aan de slag gaan maken we een content planning in onze planningstool. Hierin kun jij alle posts zien die gepland staan en je kunt feedback geven of reacties achterlaten. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht. Heb je een mooi idee voor een volgende post? Ook die voeg je makkelijk zelf toe aan de planning zodat wij aan de slag kunnen met de uitwerking. Ben je helemaal tevreden over de content? Dan zorgen wij dat het online komt precies wanneer jij wil!

Social media strategie

Een strategie is altijd een belangrijke basis. Want waarom doe je anders wat je doet? Samen kijken we naar wat jij wil bereiken met social media. Is dat meer leads binnenhalen? Of juist naamsbekendheid genereren? Op basis hiervan bepalen we wat de beste strategie is voor jouw social media kanalen. Hierbij kunnen we ook een combinatie maken tussen organische en advertentie content.

Klaar voor next level social media marketing?

Klaar om jouw verhaal te vertellen via de wijde wereld van social media? Wij helpen je met de juiste handvatten. Let's meet! Plan direct een kennismakingscall via de button. 

Plan een call