Copywriting

Copywriting gaat om het schrijven van vloeiende teksten die jouw klanten boeien en ze aanzet tot actie! Of het nu gaat om teksten voor je website, social media, e-mails of drukwerk: wij zorgen voor de juiste tone of voice.

Copywriting door WICK is...

  • Vloeiende teksten

  • Altijd de juiste tone of voice

  • Voor al jouw kanalen

Copywriting voor websites, e-mail, social media en meer

Hoewel we steeds meer met beeld vertellen, blijft het schrijven van goede teksten onmisbaar. Een goede onderwerpregel van een e-mail zorgt dat de ontvanger de mail opent, en een goede SEO tekst op je website zorgt dat de pagina beter scoort in zoekmachines. Voor welk kanaal je ook op zoek bent naar tekst, wij helpen je met teksten die raken op de juiste manier. 

SEO copywriting

SEO copywriting gaat niet alleen om het schrijven van teksten die de lezer aanspreken. Deze teksten moeten ook de zoekmachines zoals Google aanspreken. Door bepaalde richtlijnen te volgen bij het schrijven van teksten zorgen we dat Google de tekst zo goed mogelijk kan interpreteren en jouw pagina beter gaat scoren in de zoekresultaten. 

Klaar voor next level copywriting?

Wij helpen je graag met het schrijven van teksten die raken en content die aanzet tot actie. Meer weten? Plan een kennismakingscall via de button!

Plan een call