Content strategie

Een sterke contentstrategie is de basis van succes. Focus houden en recht op je doel afgaan. Wij denken graag met je mee over hoe je jouw contentstrategie nog beter kan uitwerken om je doelstellingen te halen. Tijdens strategische sessies brengen we dit stapsgewijs in kaart en gaan we vlammen met de uitvoering.

We adviseren op een manier die past bij jouw bedrijf. Tijd om een nieuwe strategie op te stellen en daarna de uitvoering oppakken met je eigen team? Dan gaan we niet alleen aan de slag met de strategie, maar ook jullie interne aanpak voor de toekomst. Liever toch iemand die doorlopend aangehaakt blijft om de koers stabiel te houden? Dan doen we dat! Zo laten we de strategie werken voor jou.

Content strategie door WICK is...

  • Passend bij jouw missie, visie en doelen

  • Met een praktische insteek

  • Waardevol voor marketing én sales

Een contentstrategie die je sales versterkt

Met de realisatie van een nieuwe contentstrategie gaan we ook aan de slag met het opbouwen van een toolkit voor jouw sales team. Handige en waardevolle tools die zij kunnen gebruiken bij het verkopen zoals e-books, whitepapers, video’s, brochures en meer dat van waarde is voor jouw doelgroep. 

Waarom een content strategie?

Er zijn veel kanalen waarop je als bedrijf content kunt publiceren. Veel bedrijven hebben een website, social media en versturen af en toe ook nog eens een nieuwsbrief. Het is belangrijk dat de content op deze kanalen aansluit bij jouw doelgroep en tegelijk ook jouw verhaal goed neerzet. Bij de ontwikkeling van een een content strategie gaan we dan ook in op jouw doelgroep én op jouw bedrijf. Uiteindelijk maken we met die kennis een strategie die alles samenbrengt. 

Klaar voor next level content strategie?

Wij ook! Plan een kennismakingscall van 15 minuten om kennis te maken en laat ons weten welk verhaal jij wil vertellen met content marketing. We helpen je graag om een goede strategische basis neer te zetten.  

Plan een call