Content management

Bij content management komt veel kijken. Het maken van een goede planning, het schrijven van posts en content voor je website maar ook het verzorgen van foto's, video's en ander materiaal. Hier helpen wij je graag bij. Benieuwd hoe we dit doen? Lees verder, of kom gewoon een keer langs! 

Content bestaat uit veel verschillende elementen die allemaal moeten kloppen. Je huisstijl, je teksten, foto's en video's. Om al deze elementen optimaal uit de verf te laten komen heb je de juiste vaardigheden nodig. Bij WICK hebben we veel kennis en talent in huis, maar waar nodig werken we samen met specialisten uit ons netwerk om jouw content te ontwikkelen. 

Content management door WICK is...

  • Handig content planning systeem

  • Altijd verse content

  • Helder inzicht in je content prestaties

Content management voor al je kanalen

Het is belangrijk dat jouw content een duidelijk verhaal vertelt dat hetzelfde is op ieder kanaal. Zowel in schrijfstijl als in de afbeeldingen en video's die je erbij plaatst. Dit is voor ons het belangrijkste element van content management. We denken dan ook altijd verder dan die ene post, of die ene landingpage. Kunnen we deze content ook op andere plekken naar voren laten komen?

Altijd inzicht in je content planning

Voor het plannen van jouw content gebruiken we een handig planningssysteem. Hiermee heb jij altijd inzicht in de content die gemaakt is en de content die nog gemaakt moet worden. Ook kun je in dit systeem je feedback op de content kwijt en nieuwe ideeën plaatsen waarmee we aan de slag gaan. 

Klaar voor next level content management?

Wil jij graag actief aan de slag met content maar heb je moeite met het bijhouden en bedenken van de content? Laten we dan samen aan het werk gaan! Met onze creatieve en strategische input zorgen we voor een sterke en haalbare content planning. Plan met de knop eenvoudig een korte kennismaking van 15 minuten. 

Plan een call