Contentmarketing

Zie jij de waarde van content marketing en hoe het jouw bedrijf verder kan brengen? Wij voeren deze plannen met veel passie uit. Van het ontwikkelen van de content kalender tot het produceren en publiceren van de content. Zo kun jij je bezig houden met de dingen die je écht leuk vind.

Content marketing gaat over het vertellen van een verhaal. Jouw verhaal! Met een combinatie van tekst, beeld en geluid brengen we jouw verhaal tot leven op de verschillende kanalen die je tot je beschikking hebt. Van je website tot je social media, e-mail en offline kanalen. Met jouw verhaal maken we je doelgroep enthousiast en binden we ze aan jouw merk. 

Content die je sales versterkt

Met contentmarketing werken we niet alleen aan het bijhouden van nieuwe content op je socials, website en e-mail. We bouwen ook aan een toolkit die je kan inzetten in je salesproces. Een e-book die aansluit op de vraag van een potentiële klant, een video die het gebruiksgemak illustreert of een mooie brochure die op een rijtje zet welke mogelijkheden er zijn. Alles om de vragen van jouw doelgroep te beantwoorden.

De waarde van contentmarketing

Ben je wel écht een chef als je geen kookboek hebt? Tegenwoordig heeft iedere chef een mooi kookboek, foto’s die zijn om op te eten en video’s waar je met de chef mee kunt koken via social media of op hun website. En zorgt dit er nu voor dat je het liefst al dat eten zelf gaat maken, of sta je te popelen om eens te eten bij een restaurant waar het eten door de meester is bereid?

Dit is wat we doen met content voor jouw bedrijf. Jij bent de chef, de expert in jouw vakgebied. We gaan de wereld laten zien wat voor kennis en vaardigheden jullie in huis hebben die ze nergens anders kunnen vinden. Met deze aanpak bieden we relevante content die ervoor zorgt dat jouw doelgroep jou weet te vinden wanneer ze zelf tegen een vraagstuk aanlopen.

Inzetten van de juiste tools

Met onze kennis en vaardigheden weten wij precies op welke knoppen we moeten drukken om de contentmarketing in jullie bedrijf optimaal in te richten en efficiënt te laten werken. Door doelstellingen meetbaar te maken kunnen we continu optimalisaties doorvoeren. Zo vergroot de efficiëntie van je team en kun jij je tijd optimaal besteden aan je leads.

Ben jij klaar om jouw verhaal te vertellen?

Dan nodigen we je graag uit om het met ons te delen! Met de knop hieronder plan je eenvoudig een korte kennismaking van 15 minuten. Daarna gaan we graag samen met jou aan de slag om je verhaal met nog meer mensen te delen!

Plan een call