Case: MPC Industries

MPC Industries is een internationale speler die klemproducten produceert en verkoopt aan resellers en OEM's. De klemmen van MPC zijn te vinden op talloze en uiteenlopende toepassingen zoals uitlaten van motoren, ondergrondse electriciteitsleidingen en slangen van irrigatiesystemen. Voor MPC verzorgt WICK content strategie en we zorgen dat deze strategie wordt uitgevoerd. De juiste content, op de juiste plek, op het juiste moment. 

Inbound met HubSpot

Bij MPC wordt gebruik gemaakt van HubSpot, een CRM systeem dat sales en marketing dichter bij elkaar brengt en waar de inbound methodiek aan de basis staat. Tijdens de overstap op dit CRM hebben wij de nodige ondersteuning geboden aan het team. Daarnaast verzorgen we diverse werkzaamheden in het systeem zoals content management en automatiseringen.

 

"Is het een “waterfles” of een “fles water”?

De eerste zegt niets over de inhoud….de tweede daarentegen geeft precies het geheel weer. Dit geeft helemaal het belang weer van content marketing. De verschillen zijn subtiel, maar maken een groot verschil voor het begrip van de lezer. In een digitale wereld is duidelijkheid, echtheid en oprechtheid belangrijker dan ooit. De lezer wil je “ervaren” vóór er contact is gemaakt. WICK digital begrijpt zowel MPC als de lezer, en vormt daarmee de noodzakelijke ervarings-brug."

 

- Kris Tirry, CEO MPC Industries

Engels als voertaal

Omdat MPC een internationaal bedrijf is, is de voertaal binnen het bedrijf Engels. Alle content wordt in eerste instantie geschreven in het Engels. Daarna wordt het als dat nodig is vertaald naar de nodige andere talen. Zo is de website vertaald in wel 17 talen! Ook het regelen en verwerken van deze vertalingen wordt door WICK verzorgd. 

MPC UNITES visie

Bij MPC staan sterke verbindingen centraal. Niet alleen de verbindingen die gecreëerd worden door de producten, maar ook de verbinding tussen mensen, zowel intern als extern. Deze kijk op zaken doen heeft MPC gevat in hun UNITE visie die in ieder aspect van het bedrijf naar voren komt. Benieuwd naar deze visie? 

Lees meer

Geef jouw marketing ook een boost

Wil je jouw marketing ook een boost geven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laten we dan eens samen brainstormen! Neem contact op om samen aan de slag te gaan.